Special Winter Menu
-
PLATOU VINOTECA GOURMET
49 LEIMortadella, măsline kalamata, apio, morcov / 300g -
CARTOF DUBLU COPT
37 LEICartofi albi, cremă de brânză, pancetta, unt aromatizat, parmezan, telemea vacă, sos cheddar, ceapă verde / 270g -
RISOTTO CU ARDEI COPȚI
47 LEIOrez arborio, ardei kapia, roșii deshidratate, ceapă, busuioc, usturoi, semințe pin, ulei măsline, reducție de oțet balsamic, parmezan, sare, piper sos de ardei (de post) / 350g -
CÂRNAȚI ROMÂNEȘTI
68 LEICârnați pleșcoi, mămăligă , brânză frământată, murături home-made, ceapă caramelizată, chives / 410g
-
STEAK & FRITES
145 LEIAntricot de vită Argentina, cartofi prăjiți, sos de piper verde, sare / 250g / 200g -
OSSO BUCO
79 LEIRasol vită gătit lent, cartof, salată de sfeclă, morcov, unt aromatizat, cimbrișor, sare, piper / 500g -
FASOLE BĂTUTĂ
30 LEIFasole, ceapă, usturoi, ulei floarea soarelui, sos de roșii, baghetă și lipie / 220g (de post) -
CIORBĂ DE FASOLE
26 LEIFasole, ceapă, morcov, țelină, ardei, borș acru, bulion, pătrunjel, leuștean, pâine de casă / 400g (de post) -
STEAK CONOPIDĂ
47 LEIConopidă, mix salată, humus, sumac, usturoi, ardei kapia, dressing, sos tahini / 340g (de post)
-
ȘNIȚEL TOFU
45 LEITofu, aluat tempura, panko, mix alune, mix salată, ardei copt, ceapă, busuioc, usturoi, sare / 390g (de post) -
SĂRMĂLUȚE VEGANE
59 LEIOrez bob rotund, ciuperci champignon, hribi, , ceapă morcov, bulion, foi de dafin, cimbrișor, pătrunjel, sare, piper, mămăliguță / 270g / 130g (de post) -
MELANCOLIE
59 LEICarne de porc, carne de vită, pâine, lapte, ou, morcov, cartofi, usturoi, pătrunjel, parmezan, piure țelină, pancetta / 350g by chef Andrei Mocanu -
VITĂ, TRUFE & MAGIE
61 LEICarne de vită, foi lasagna, ciuperci shitake, trufe, unt aromatizat, parmezan, usturoi, cimbrișor, busuioc, sare, piper / 350g by chef Mihai Corban