Special Winter Menu

  • PLATOU VINOTECA GOURMET

    49 LEI
    Mortadella, măsline kalamata, apio, morcov / 300g
  • CARTOF DUBLU COPT

    37 LEI
    Cartofi albi, cremă de brânză, pancetta, unt aromatizat, parmezan, telemea vacă, sos cheddar, ceapă verde / 270g
  • RISOTTO CU ARDEI COPȚI

    47 LEI
    Orez arborio, ardei kapia, roșii deshidratate, ceapă, busuioc, usturoi, semințe pin, ulei măsline, reducție de oțet balsamic, parmezan, sare, piper sos de ardei (de post) / 350g
  • CÂRNAȚI ROMÂNEȘTI

    68 LEI
    Cârnați pleșcoi, mămăligă , brânză frământată, murături home-made, ceapă caramelizată, chives / 410g
  • STEAK & FRITES

    145 LEI
    Antricot de vită Argentina, cartofi prăjiți, sos de piper verde, sare / 250g / 200g
  • OSSO BUCO

    79 LEI
    Rasol vită gătit lent, cartof, salată de sfeclă, morcov, unt aromatizat, cimbrișor, sare, piper / 500g
  • FASOLE BĂTUTĂ

    30 LEI
    Fasole, ceapă, usturoi, ulei floarea soarelui, sos de roșii, baghetă și lipie / 220g (de post)
  • CIORBĂ DE FASOLE

    26 LEI
    Fasole, ceapă, morcov, țelină, ardei, borș acru, bulion, pătrunjel, leuștean, pâine de casă / 400g (de post)
  • STEAK CONOPIDĂ

    47 LEI
    Conopidă, mix salată, humus, sumac, usturoi, ardei kapia, dressing, sos tahini / 340g (de post)
  • ȘNIȚEL TOFU

    45 LEI
    Tofu, aluat tempura, panko, mix alune, mix salată, ardei copt, ceapă, busuioc, usturoi, sare / 390g (de post)
  • SĂRMĂLUȚE VEGANE

    59 LEI
    Orez bob rotund, ciuperci champignon, hribi, , ceapă morcov, bulion, foi de dafin, cimbrișor, pătrunjel, sare, piper, mămăliguță / 270g / 130g (de post)
  • MELANCOLIE

    59 LEI
    Carne de porc, carne de vită, pâine, lapte, ou, morcov, cartofi, usturoi, pătrunjel, parmezan, piure țelină, pancetta / 350g by chef Andrei Mocanu
  • VITĂ, TRUFE & MAGIE

    61 LEI
    Carne de vită, foi lasagna, ciuperci shitake, trufe, unt aromatizat, parmezan, usturoi, cimbrișor, busuioc, sare, piper / 350g by chef Mihai Corban